Betaal je teveel voor energie?

Ben je het zat om ook zoveel te betalen voor je energie? Wil je daarenboven ook graag kiezen voor duurzame en groene stroom? Dan ben je gelukkig niet alleen! Als dit het geval is, dan raden we je zeker aan om hieronder even verder te lezen…

 

Deze website is zo handig in gebruik!

Door te kiezen voor Energieleveranciers vergelijken kan je niet enkel, maar enkele euro’s besparen. Kies je hiervoor, dan bespaar je gemiddeld zo’n 350 euro per jaar. Dit is dan ook wel de moeite volgens ons?

Bovendien is het helemaal niet zo moeilijk als je zou denken. De website wijst zichzelf uit: je moet eigenlijk gewoon de postcode van je woonplaats ingeven. Daarna duid je je huidige leverancier aan en kies je je type woning (appartement, tussenwoning, hoekwoning, vrijstaand huis, twee onder één kap) en hierbij kies je dan het aantal personen in uw huishouden (gaande van 1-5+ personen). Op basis van al deze
gegevens wordt er een gemiddeld verbruik getoond van elektriciteit en gas. Hierna worden de prijzen van energie vergeleken en wordt er bekeken wat de goedkoopste energieleverancier zou zijn voor jouw situatie.

Bovendien kan je zeer makkelijk overstappen, waarbij je nog eens 14 dagen bedenktijd hebt en waarbij je binnen de 14 dagen kosteloos en zonder opgave van reden dit contract kunt annuleren. Zeer simpel en handig dus allemaal! Zeker en vast het bekijken waard.

 

Ook wel interesse in het overstappen van energieleverancier?

Wil je ook wel graag overstappen van energieleverancier en wil je ook graag geld besparen? Dan raden we je zeker aan om de website zelf even rustig te bekijken. Daar kan je verdere informatie terugvinden die je nodig hebt. Heb je toch nog verdere vragen, dan kan je daar ook je verdere vragen stellen aan de medewerkers van deze website.