Top 10 zakelijke vakantielocaties in Nederland

Als je een zzp’er bent dan kan het nog wel eens voorkomen dat je af moet spreken met een klant. Je kunt er dan voor kiezen om hier een zakelijke vakantie van te maken, wat zeker mogelijk is in Nederland door een vakantiehuis 10 personen te huren. Hier kan dan de meeting met je klant plaatsvinden, maar je kunt hier natuurlijk ook collega’s uitnodigen voor een leuk uitje. De onderstaande locaties in ons land zijn zeker geschikt voor een zakelijke vakantie, ook omdat je hier luxe vakantiehuizen in Nederland kunt huren. 

Amsterdam

Amsterdam is een van de meest bezochte steden ter wereld. Met zijn prachtige grachtengordel en indrukwekkende architectuur zal het zeker verbazen. Amsterdam is ook het startpunt van veel toeristen aangezien de grootste luchthaven van ons land, Schiphol, hier gevestigd is. In onze hoofdstad kun je zonder twijfel een goede zakelijke vakantie vieren.

Delft

Traditionele grachten, geestverruimende architectuur, zoals het stadhuis in renaissancestijl en de oude kerken, Science Centre Delft, wereldberoemd Delfts Blauw aardewerk. Delft is een stad met een rijke historie en wordt vaak gekozen als de locatie voor een zakelijke vakantie. Dit komt ook zeker doordat het in de buurt van Amsterdam ligt.

Leiden

Leiden is een pittoreske stad in de provincie Zuid-Holland en de geboorteplaats van meesterschilder Rembrandt van Rijn. Wandel door de historische binnenstad, bezoek de botanische tuinen van Hortus Botanicus, geniet van de stad vanaf de grachten en bezoek een van de vele musea die de stad te bieden heeft.

Den Haag

Den Haag is het politieke centrum van Nederland en ook belangrijk op het mondiale politieke landschap. Het is een dynamische stad met 30 theaters, 45 musea en bijna 4000 winkels. En laten we de populaire stranden in de wijken Kijkduin en Scheveningen niet vergeten, heerlijk om hiernaartoe te gaan tijdens je zakelijke vakantie.

Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en ligt aan de Maas. Geniet van het Bourgondische leven in de bruisende binnenstad en bezoek een van de culinaire hoogtepunten. Geniet bovendien van een stukje van een Limburgse Vlaai terwijl je in een vergadering zit met een klant of collega. 

Utrecht

Utrecht is een stad ligt in het centrum van Nederland en het is klein genoeg om te voet de middeleeuwse binnenstad te ontdekken, maar groot genoeg om dagenlang te genieten van musea, architectuur, winkels en festivals. Ook biedt het veel mogelijkheden voor een zakelijke vakantie.

Rotterdam

Rotterdam is een havenstad in het westen van het land in de provincie Zuid-Holland . De stad werd onlangs door Rough Guides aanbevolen als een van de steden die je bezocht moet hebben en eindigde op de 10e plek van de 52 plaatsen om te bezoeken van de New York Times.

Groningen

Groningen ligt in het noorden van Nederland en is natuurlijk de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. Het is een echte studentenstad, waardoor Groningen een bruisende, actieve en jonge stad is. Bovendien kun je hier goed terecht voor zakelijke connecties en vakanties.

Nijmegen

Nijmegen, bekend als de oudste stad van Nederland, heeft een rijke geschiedenis en ligt in de buurt van geweldige natuur om te verkennen. Maak dan zeker een van de stadswandelingen door de rondleidingen van het VVV-kantoor van de stad. Het ligt dicht bij Duitsland, dus het is gemakkelijk om een ​​uitstapje over de grens te maken.

Amersfoort

Amersfoort is een echte historische stad met veel monumenten, kleine straatjes en grachten met een middeleeuwse sfeer. Kom binnen via de Koppelpoort van de stadsmuren en geniet van kunst, winkelen en de vele terrasjes. Er zijn ook enkele prachtige natuurgebieden in de omgeving van deze mooie stad.